ZekerZorg


Home
Vergelijk Zorgverzekering
Gemiddelde premiestijging
Transparantie
ZekerZorg
Nieuws
AFM

Hou mij op de hoogte:

Ook in 2016 één van de laagste premies van NL
Premie Menzis Basisverzekering 2016 is € 107
Van Prinsjesdag tot premie
Premie zorgverzekering OZF bekend
Premie zorgverzekering Pro Life bekend
Zorgverzekering 2016 Salland
Premie zorgverzekering 2016 Delta Lloyd
Hoe is de premie opgebouwd?
Kijk niet alleen naar de ‘kale’ premie
Premie Bewuzt basisverzekering 2015: vanaf € 70
Ditzo vrije keuze voor ziekenhuizen en specialisten
Beperkte premiestijging en ruime keuzevrijheid bij Zorg en Zekerheid
Stel zelf je zorgverzekering samen
Premie 2015 ONVZ
IAK Verzekeringen 2015

ALLES VERZORGD POLIS 2012

9-11-2011

Nieuwe naam, dezelfde vergoeding en service
De Friesland introduceert een nieuwe naam voor uw Basisverzekering: de Alles Verzorgd Polis. De Alles Verzorgd Polis is een naturapolis, wat betekent dat u recht heeft op zorg en op wachtlijstbemiddeling. U hoeft niets te doen, alles is verzorgd. Het gemak van de Alles Verzorgd Polis is dat u thuis geen nota’s ontvangt, want De Friesland regelt de betaling rechtstreeks met de gecontracteerde zorgverleners. Bovendien bent u verzekerd van de beste zorg, doordat wij met de gecontracteerde zorgaanbieders goede afspraken maken over onder andere kwaliteit en service. Maakt u toch gebruik van een niet-gecontracteerde zorgaanbieder, dan vergoeden wij in de meeste gevallen niet meer dan 80% van het wettelijke of gecontracteerde tarief. Ook moet u in dat geval de nota eerst zelf betalen.
Vind de gecontracteerde zorgverleners van De Friesland
Meer informatie over niet-gecontracteerde zorgverleners

Alles Verzorgd Polis voor 2012

Bij De Friesland heeft u de Alles Verzorgd Polis voor € 106,90 per maand. U bent nog voordeliger uit (€ 81,- per maand) als u kiest voor een vrijwillig eigen risico van € 500,-. Het vrijwillig eigen risico telt u bovenop uw verplicht eigen risico , wat dit jaar is vastgesteld op € 220,-.

VRIJE KEUS POLIS: € 110,90,- per maand

Wanneer u de vrijheid wilt om gebruik te kunnen maken van niet-gecontracteerde zorgverleners, dan kunt u kiezen voor de Vrije Keus Polis. De Vrije keus Polis is een restitutiepolis, wat betekent dat u recht heeft op vergoeding van de kosten. Op uw verzoek heeft u ook recht op wachtlijstbemiddeling. Deze polis is duurder dan de Alles Verzorgd Polis, omdat de kosten van zorg verleend door niet-gecontracteerde zorgverleners worden vergoed tot maximaal het in Nederland geldende wettelijke of marktconforme tarief. U ontvangt de nota thuis en kunt die bij ons declareren. Houdt u er rekening mee dat wij geen prijsafspraken maken met niet-gecontracteerde zorgverleners. Het kan dus voorkomen dat u de nota niet volledig vergoed krijgt, wanneer uw zorgverlener hogere tarieven hanteert dan gangbaar in de Nederlandse markt.
Vind de gecontracteerde zorgverleners van De Friesland

http://www.defriesland.nl


Specialhotels
Bijzondere en romantische hotels in Nederland, België en Luxemburg
www.specialhotels.nl
ZekerZorg is het enige echt onafhankelijke
vergelijk van premies zorgverzekeringen