ZekerZorg


Home
Vergelijk Zorgverzekering
Gemiddelde premiestijging
Transparantie
ZekerZorg
Nieuws
AFM

Hou mij op de hoogte:

Ook in 2016 één van de laagste premies van NL
Premie Menzis Basisverzekering 2016 is € 107
Van Prinsjesdag tot premie
Premie zorgverzekering OZF bekend
Premie zorgverzekering Pro Life bekend
Zorgverzekering 2016 Salland
Premie zorgverzekering 2016 Delta Lloyd
Hoe is de premie opgebouwd?
Kijk niet alleen naar de ‘kale’ premie
Premie Bewuzt basisverzekering 2015: vanaf € 70
Ditzo vrije keuze voor ziekenhuizen en specialisten
Beperkte premiestijging en ruime keuzevrijheid bij Zorg en Zekerheid
Stel zelf je zorgverzekering samen
Premie 2015 ONVZ
IAK Verzekeringen 2015

Hoe vergelijk je een Zorgverzekering?

9-1-2014

Er is gebleken dat veel mensen het nog altijd lastig vinden om een zorgverzekering te vergelijken, en met de huidige overstapperiode is het zeker van belang om goed te vergelijken voordat er een definitieve keuze gemaakt wordt. Je zorgverzekering vergelijken voor 2014 is dan ook een belangrijk iets. Het is wel iets waar je een geheel jaar aan vast zit, dus wanneer je er ontevreden over bent is hier nog vrij weinig aan te doen, het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat je op voorhand op alles voorbereid bent.

Hoeveel zorg heb je nodig?
Veel mensen weten niet precies hoeveel zorg ze daadwerkelijk gebruiken, wanneer je nagaat hoeveel zorg je in 2013 gebruikt hebt is het in veel gevallen gemakkelijker om een nieuwe verzekering voor 2014 te vinden. Je zorgverzekering kan je het beste vergelijken door de polisvoorwaarden van je huidige verzekering goed door te nemen zodat je precies weet waarvoor je momenteel verzekerd bent. Op basis daarvan kan je gaan bekijken of er andere verzekeraars zijn die dezelfde voorwaarden of wellicht betere voorwaarden hebben tegen een gunstigere prijs. Soms kan het zo simpel zijn als je huidige verzekering omzetten naar een online polis, op deze manier bespaar je vaak al op je maandpremie.

Door gebruik te maken van vergelijkingssites zie je vaak in een oogopslag diverse opties met goede prijzen, houdt er wel rekening mee dat veel vergelijkingssites uitgaan van het hoogste bedrag aan eigen risico en dat de premie in veel gevallen wat duurder uit zal vallen wanneer je je graag aan het verplichte eigen risico wilt houden van € 360 per jaar. Niet iedereen wil zijn eigen risico verhogen naar het maximale bedrag van € 860 per jaar. Dus let er goed op dat je dit goed invult wanneer je gaat vergelijken of zelfs een verzekering af gaat sluiten.

Let op voordat je afsluit
Wanneer je vragen hebt over je huidige verzekering of over een andere verzekering is het verstandig om deze te stellen dit kan je doen bij onafhankelijke experts maar ook bij de verzekering zelf, in veel gevallen zullen zij je ook goed te woord staan en vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden. Wanneer je geen duidelijkheid hebt over een bepaalde verzekering zorg er dan voor dat je 100% duidelijkheid hebt alvorens je een verzekering afsluit. Je wilt niet in een later stadium voor onverwachte verrassingen komen te staan. Zorg ervoor dat je precies weet waar je voor verzekerd wilt zijn, en zorg ervoor dat je niet verzekerd wordt voor dingen die je niet nodig hebt. Laat je goed verzekeren, niet onder of zelfs over verzekeren. De zorgverzekering die bij jou past bestaat echt.

http://www.zorgverzekeringvergelijken2014.nl/vergelijken/


Specialhotels
Bijzondere en romantische hotels in Nederland, België en Luxemburg
www.specialhotels.nl
ZekerZorg is het enige echt onafhankelijke
vergelijk van premies zorgverzekeringen