ZekerZorg


Home
Vergelijk Zorgverzekering
Gemiddelde premiestijging
Transparantie
ZekerZorg
Nieuws
AFM

Hou mij op de hoogte:

Ook in 2016 één van de laagste premies van NL
Premie Menzis Basisverzekering 2016 is € 107
Van Prinsjesdag tot premie
Premie zorgverzekering OZF bekend
Premie zorgverzekering Pro Life bekend
Zorgverzekering 2016 Salland
Premie zorgverzekering 2016 Delta Lloyd
Hoe is de premie opgebouwd?
Kijk niet alleen naar de ‘kale’ premie
Premie Bewuzt basisverzekering 2015: vanaf € 70
Ditzo vrije keuze voor ziekenhuizen en specialisten
Beperkte premiestijging en ruime keuzevrijheid bij Zorg en Zekerheid
Stel zelf je zorgverzekering samen
Premie 2015 ONVZ
IAK Verzekeringen 2015

OHRA zorgpremie 2012

14-11-2011

De individuele premie voor de OHRA Zorgverzekering (restitutie) is voor 2012 vastgesteld op € 109,69 per maand. Op jaarbasis is dat € 1.276,79. De premie voor de OHRA Zorg Compact (natura) is voor 2012 vastgesteld op € 99,49 per maand en een jaarpremie van € 1.158,06. Deze premies zijn exclusief de kortingen voor collectiviteiten. De stijging van de premie voor de basisverzekering komt door de stijgende zorgkosten en de aangescherpte eisen die De Nederlandsche Bank aan zorgverzekeraars stelt.

De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering blijven ondanks de wijzigingen in de basisverzekering nagenoeg gelijk. Consumenten kunnen zich zo verzekeren voor zorgkosten die door de wettelijke maatregelen niet meer vanuit de basisverzekering gedekt worden. OHRA heeft de aanvullende verzekeringen van de restitutie zorgpolis afgestemd op de behoeftes van zes levensfases: jongeren, singles, duo’s, jonge ouders, gezinnen en vijftigplussers. Verzekerden betalen hierdoor alleen voor zorg die zij nodig hebben.

Direct geregeld
Vorige week signaleerde OHRA al een groeiende onduidelijkheid over de wijzigingen in de zorgverzekering. De verzekeraar gaf aan dat consumenten stress ervaren bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Daarom helpt OHRA dit jaar met het kiezen van de juiste zorgverzekering. Dankzij de OHRA adviesmodule weten consumenten direct welke verzekering het beste bij hen past. Daarnaast geeft de vergoedingenwijzer direct inzicht in de kosten die worden vergoed door de OHRA Zorgverzekering en bijbehorende aanvullende verzekeringen.

http://www.ohra.nl


Specialhotels
Bijzondere en romantische hotels in Nederland, België en Luxemburg
www.specialhotels.nl
ZekerZorg is het enige echt onafhankelijke
vergelijk van premies zorgverzekeringen