ZekerZorg


Home
Vergelijk Zorgverzekering
Gemiddelde premiestijging
Transparantie
ZekerZorg
Nieuws
AFM

Hou mij op de hoogte:

Ook in 2016 één van de laagste premies van NL
Premie Menzis Basisverzekering 2016 is € 107
Van Prinsjesdag tot premie
Premie zorgverzekering OZF bekend
Premie zorgverzekering Pro Life bekend
Zorgverzekering 2016 Salland
Premie zorgverzekering 2016 Delta Lloyd
Hoe is de premie opgebouwd?
Kijk niet alleen naar de ‘kale’ premie
Premie Bewuzt basisverzekering 2015: vanaf € 70
Ditzo vrije keuze voor ziekenhuizen en specialisten
Beperkte premiestijging en ruime keuzevrijheid bij Zorg en Zekerheid
Stel zelf je zorgverzekering samen
Premie 2015 ONVZ
IAK Verzekeringen 2015

Premie Azivo Basisverzekering 2014 is € 96,50

17-11-2013

De jaarpremie van de Azivo Basisverzekering voor 2014 daalt met € 138 en is vastgesteld op € 1.158. Dat betekent dat de maandpremie € 96,50 wordt en met € 11,50 per maand daalt.
12 november 2013

De premie voor de AV-Basis en de AV-TopExtra blijven gelijk. De premie voor de AV-Top daalt met € 0,55 per maand. Een gezin van twee volwassen en kinderen onder de 18 jaar met een AV-Top gaat op jaarbasis bijna € 290 minder betalen. Voor de verzekerden van Azivo is dit goed nieuws in deze economisch moeilijke tijd.
Financieel gezond voor de toekomst
Azivo is een coöperatie zonder winstuitkering. Wel moet Azivo een financiële reserve aanhouden en de afgelopen jaren zijn de eisen voor de hoogte van de financiële reserve toegenomen. Azivo is met het huidige niveau van de reserves een financieel zeer gezond bedrijf.

De verwachte zorgkosten ontwikkeling over 2014 en het positief resultaat van het afgelopen jaar maken het mogelijk om de premie voor 2014 te verlagen. Azivo voert een stabiel beleid als het gaat om de premie ontwikkeling en wil voorkomen dat grote premie dalingen gevolgd worden door grote premie stijgingen.
Rol van de verzekeraar
De zorgverzekeraar heeft de rol om scherp op de kwaliteit en de kosten van zorg in te kopen. Door de goede contractafspraken die Azivo met zorgaanbieders maakt is het gelukt om een scherpe premie te kunnen stellen. Azivo heeft voor 2014 met alle ziekenhuizen in de Haagse regio afspraken gemaakt.

We zien steeds meer dat zorgaanbieders, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties gezamenlijk hun verantwoordelijkheid nemen om kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg voor mensen te borgen. Azivo zet nadrukkelijk in op partnerschap met zorgaanbieders waarbij een regionale visie op de zorg gezamenlijk wordt ontwikkeld.

Om de premie ook in de toekomst zo laag mogelijk te houden zet Azivo nog meer in op kwaliteit van zorg. Zoveel mogelijk zorg dicht bij de patiënt in de wijk door een sterke geïntegreerde 1e lijn. Samenwerking tussen zorgverleners in de 1e lijn rondom de patiënt zorgt voor een betere kwaliteit en lagere kosten en voorkomt behandelingen in het ziekenhuis.

http://www.azivo.nl


Specialhotels
Bijzondere en romantische hotels in Nederland, België en Luxemburg
www.specialhotels.nl
ZekerZorg is het enige echt onafhankelijke
vergelijk van premies zorgverzekeringen