ZekerZorg


Home
Vergelijk Zorgverzekering
Gemiddelde premiestijging
Transparantie
ZekerZorg
Nieuws
AFM

Hou mij op de hoogte:

Ook in 2016 één van de laagste premies van NL
Premie Menzis Basisverzekering 2016 is € 107
Van Prinsjesdag tot premie
Premie zorgverzekering OZF bekend
Premie zorgverzekering Pro Life bekend
Zorgverzekering 2016 Salland
Premie zorgverzekering 2016 Delta Lloyd
Hoe is de premie opgebouwd?
Kijk niet alleen naar de ‘kale’ premie
Premie Bewuzt basisverzekering 2015: vanaf € 70
Ditzo vrije keuze voor ziekenhuizen en specialisten
Beperkte premiestijging en ruime keuzevrijheid bij Zorg en Zekerheid
Stel zelf je zorgverzekering samen
Premie 2015 ONVZ
IAK Verzekeringen 2015

Uw zorgverzekering in 2015

18-11-2014

De premie voor de basisverzekering van Zilveren Kruis kent in 2015 een beperkte stijging van € 2,50. De maandpremie is in 2015 € 102,45.

Olivier Gerrits, directeur Zilveren Kruis: “Wij zijn er trots op dat we de prijs niet fors hoeven te verhogen en onze klanten de basisverzekering met slechts 2,5% prijsstijging kunnen aanbieden. De flinke uitbreiding van vergoedingen in de basisverzekering en het stijgende zorggebruik, vangen we voor 2015 grotendeels op door onze goede zorginkoop en het inzetten van een deel van onze reserves.”

De premies van de aanvullende verzekeringen stijgen gemiddeld met maar 1,2%. De premies van de tandartsverzekeringen blijven gelijk.
“Klanten kijken goed welke aanvullende verzekering past bij hun persoonlijke situatie. Op basis van hun reacties en vragen hebben we onze aanvullende verzekeringen voor 2015 aangepast. Er ontstaat daardoor nog meer keuze.”

De basisverzekering dekt soms minder dan mensen willen, maar uitgebreide aanvullende verzekeringen soms weer teveel. Daarom heeft Zilveren Kruis de nieuwe Basis Plus Module als aanvulling op de basisverzekering. “Voor een premie van slechts € 3,95 per maand zijn onverwacht hoge kosten zoals bij spoedeisende zorg in het buitenland, tandartskosten na een ongeval of hulp bij het regelen van het huishouden na een ziekenhuisopname nu te verzekeren,” aldus Gerrits. “Uiteraard blijven we klanten ook meer uitgebreide aanvullende verzekeringen bieden, waarin vanaf 2015 ook de nieuwe Basis Plus Module standaard is opgenomen.”

https://www.zilverenkruis.nl


Specialhotels
Bijzondere en romantische hotels in Nederland, België en Luxemburg
www.specialhotels.nl
ZekerZorg is het enige echt onafhankelijke
vergelijk van premies zorgverzekeringen